Priser på overnatting 

Leiligheten i 2.etasje leies ut til grupper på inntil 10 personer og har 5 soverom, 1 bad, 1 ekstra toalett, stue, spisestue, velutstyrt kjøkken med blant annet oppvaskemaskin og kaffetrakter, egen spisekrok, TV og internett. Soverommene har oppredde senger og håndklær etter behov. I tilknytning til Ishuset er det et uthus som inneholder grovkjøkken med ekstra komfyr, frys og kjøleskap, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel og en ekstra dusjrom. Det er også ett ekstra bad m/toalett og dusj i underetasjen på Ishuset. Prisene inkluderer sluttrengjøring. Høyere utnyttelse og lengre opphold gir lavere døgnpris per person. Vennligst ta kontakt for et tilpasset tilbud.

Følgende priser gjelder for 4 – 10 personer:

Enkeltdøgn

Fra kr. 478,- per person
per natt

To netter

Fra kr. 430,- per person
per natt

Syv netter

Fra kr. 341,- per person
per natt

Utleie av selskapslokaler

Første etasje av Ishuset, som opprinnelig ble brukt til å lagre is, består av 2 store rom som kan benyttes til selskapslokaler, møterom eller galleri. Foreløpig er ett av disse rommene ferdigstilt, og her er det plass til ca. 25 – 30 personer. Etter avtale kan vi ordne med ferdig pyntet og dekket bord, servering og opprydding.

Utleiepris

Kr. 3000,-
Cateringmat kan en bestille fra Bistro To Kokker (57750797) i Florø, den blir da levert på rutebåten. Det er ellers mulig å kjøpe skalldyr lokalt på Fanøy, og lokalbutikken Batalden landhandel har et velassortert vareutvalg.

Utleie av båt og fiskeutstyr

15 fots Pioneer med 9,9 hk påhengsmotor

Kr. 450 pr. dag.
Bensin kr. 20 pr. liter.

Robåt med 4 hk påhengsmotor

Kr. 200 pr. dag
(uten motor, gratis utlån)
Bensin kr. 20 pr. liter.

Fiskeutstyr

Krabbeteiner kan leies
for kr. 20 per stk.
Noe fiskeutstyr til gratis utlån.

Batalden Ishus

kontaktinformasjon:
Epost: booking@bataldenishus.no
Telefon: 454 20 944

Fanøyvegen 11
6917 Batalden

© 2018 Batalden Ishus / Noise web design